30. december 2015

Bralni izzivi | Book challenges 2015

 

Hejla in dobrodošla!
Leto se bliža koncu z bliskovito hitrostjo in v tem času se vsi ozremo nazaj in razmišljamo, kaj smo uspeli narediti v iztekajočem se letu.

Hello and welcome!
This year is coming to an end with the speed of light. At this time of the year we all look back to our achievements in this year.

Letos sem sodelovala v dveh bralnih izzivih. Najprej sem se pridružila bralnemu izzivu na Goodreads.
This year I anticipate in two book challenges. First I joined the reading challenge on Goodreads.
Bralni izziv na Goodreads je precej preprost. Vse kar moraš narediti je samo, da si zastaviš koliko knjig si želiš v danem letu prebrati. Letos sem si zastavila, da bom prebrala 40 knjig. In z veseljem sporočam, da mi jih je tudi uspelo. Pravzaprav celo več kot samo 40 Open-mouthed smile

Reading challenge on Goodreads is realy simple. You can individualy choose how many books do you want to read in a year, and when you read them the challenge is completed. I challenge myself to read 40 books this year. I joyfully announce that I completed my challenge. I even read more books that I intended Open-mouthed smile
Še malo zanimive statistike
Just a little statistics

Drugi bralni izziv, v katerem se sodelovala pa je Bralnemu izzivu 2015 na spletni strani Bralnica.
The other book challenge I participate in is Book challenge on a slovenian web page Bralnica.

Tale bralni izziv pa je bil veliko bolj zanimiv in težek. Vsak sodelujoči je moral prebrati 25 knjig, ki ustrezajo izzivom. Izzivi so razdeljeni v vrstice in stolpce. Toliko vrst/stolpcev kot si opravil toliko zavezdic si si pridobil.
This book challenge is more interesting and in the same time harder to complete. Each participator need to read 25 different books that meet the standards of 25 challenges written in those little boxes. When you finish a line/ column you gain a star.
Tudi ta bralni izzvi mi je ltos uspelo dokončati. Če želiš izvedeti več o mojih prebranih knjigah in mnenju o njih, klikni na povezavo.
I completed this book challenge too. Yeeey! If you want to learn more about books I read click here (everything on this site is in Slovene, so if you don’t speak it, you probably won’t understand it, sorry).

                  podpis
Deli s prijatelji:

2 komentarja:

  1. Čestitke za oba opravljena izziva! Meni letos sicer na Bralnici ni uspelo, ker so mi ostale štiri knjige, ampak sem kljub vsemu kar zadovoljna :)
    Hahah, mi je pa hecno, ker imave skoraj identični post - sicer ga še nisem objavila, čaka na drugo leto :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala! :D Klub temu, da na Bralnici izziva nisi dokončala, si vseeno prebrala kar nekaj zanimivih knjig, sem videla tvojo objavo in zdaj me res mika, da bi prebrala Illuminae :)
    Eh, takih in podobnih objav je pa v tem času toliko, mi bookloverji smo 'čisto divji' :) Se že veselim, da preberem tvojo objavo

    OdgovoriIzbriši

 
Designed by Beautifully Chaotic; Customized by Rok Ljalić