02. januar 2016

Bralni izziv 2016 | Book Challenge 2016


 

Pozdravljeni :D
Za začetek vam bi vsem zaželela uspešno in zdravo novo leto. Želim vam, da se vam uresničijo vse želje (tudi tiste bolj skrite), ter da bo to leto polno dobrih knjig.

Hello :D
First I want to wish you a successful and happy New Year full of great books.


Letos sem se odločila, da si bom za razliko od ostalih let, sestavila svoj Bralni izziv. Sestavljen je iz 29 zanimivih in tudi ne prelahkih nalog. Upam, da bom na ta način odkrila nove, dobre knjige, ki jih drugače ne bi vzela v roke.

For this year I decided to have my own Book Challenge. I set 29 interesting and not too easy challenges. I'm hopefull that in that way I will discover many new and great books that normally I won't read.Če želiš se mi lahko pridružiš na Bralnem izzivu. Spodaj lahko izbiraš med slovensko in angleško verzijo, ter si tako res popestriš svoje branje. Samo klikni na sliko, odprla se ti bo v novem oknu, klikni z desno tipko in izberi odpri sliko na novem zavihku, odprla se ti bo v polni velikosti, tako da si jo lahko preprosto shraniš na računalnik.
If you want you can join me on Book Challenge. Below you will find two versions of a challege one in Slovene in one in English. Just click on the image, it will open up in new window, right click on in and choose open picture in new windows, it will open up in full size and you can save it on your computer.
 


Deli s prijatelji:

Ni komentarjev:

Objavite komentar

 
Designed by Beautifully Chaotic; Customized by Rok Ljalić