28. maj 2016

Berem, gledam, poslušam, živimberem gledamMalo spremembe ni še nikogar ubilo Open-mouthed smile

Razmišljala sem in razmišljala ter se na koncu odločila, da bom poleg običajnih knjižno obarvanih objav, sedaj občasno napisala nekaj besed tudi o glasbi, ki jo poslušam in filmih/serijah, ki si jih ogledam. Nikoli ne veš, mogoče te pa navdušim nad kakšno glasbeno skupino ali pa bom ravno jaz razlog, da si boš ogledala film, ki si ga sicer ne bi (v tem primeru bom najponosnejši človek pod tem soncem).

In tako so se pojavile nove oznake. Nekatere sedaj še ne delujejo, saj nisem napisala še nobenih takšnih objav, seveda pa že delam v to smer. S tem mislim, da že gledam filme, glasba pa me že tako spremlja na vsakem koraku Open-mouthed smile

Spremembe so v življenju zelo pomembne, saj nam popestrijo vsakdan, ki bi bil brez njih še kako dolgočasen. Ljudje se jih v povprečju bojimo, saj to pomeni, da bomo krenili z naše ustaljene poti, ampak kaj pa če bomo ravno zaradi tega odkrili nekaj novega, postali boljši? Nenazadnje vse življenje rastemo in se izboljšujemo. Novih izzivov bi se morali veseliti in jih brez odlašanja sprejeti.


Ko pa sem že ravno pri spremembah. Tudi dolžina mojih las se je pred kratkim spremenila. Že nekaj časa sem razmišljala, da bi se postrigla ‘na kratko’, nakar sem se nekega lepega dne odločila, poklicala frizerko in voilà Smile 

Čeprav slike niso najboljše, prikazujejo pa realno stanje. Posnete so tik pred obiskom frizerja, med in trenutek po tem, ko sem zapustila salon. Sedaj nimam več ‘salonskega’ videza. Ampak navijalke, likalnik za lase in kodralnik las delajo čudeže, tako da imam sedaj ‘razkuštrano’ frizuro z malo kodrčkov.

(Ja, kar precej poguma sem morala zbrati, da sem se odločila za objavo tehle slikic)

striženje


Lep preostanek dneva ti želim

Deli s prijatelji:

Ni komentarjev:

Objavite komentar

 
Designed by Beautifully Chaotic; Customized by Rok Ljalić